اداره کل امور آموزشی

مدیر خدمات آموزشی:احسان جندقی

خدمات آموزشی

انجام امور آموزشی دانشجویان از ابتدا تا دانش‌آموختگی با هماهنگی دانشکده‌ها شامل: تعریف تقویم آموزشی و زمان‌بندی انتخاب واحد، درخواست گواهی اشتغال به تحصیل، صدور ریزنمرات، درخواست فارغ التحصیلی،  مرخصی تحصیلی، انصراف، اخراج، تمدید سنوات و... از وظایف اداره خدمات آموزشی و تحصیلات تکمیلی می‌باشد.

شرح وظایف:

• بررسی انتخاب واحد دانشجویان و رفع اشکال‌های آن با هماهنگی مدیر آموزش و کارشناسان آموزش دانشکده‌ها
  • تعریف زمان‌بندی انتخاب واحد و تنظیم و ثبت تقویم آموزشی در سامانه جامع آموزش سادا
  • بررسی و تایید گواهی اشتغال به تحصیل دانشجویان برحسب مورد و براساس درخواست دانشجو
  • بررسی درخواست تسویه حساب بابت فارغ التحصیلی یا انصراف براساس درخواست دانشجو
  • بررسی و انجام امور آموزشی دانشجویان از قبیل، مرخصی، حذف ترم، حذف واحد، تمدید سنوات، مهمان، انتقال، و...
  • پیگیری و اعمال حكم اخراج دانشجويان در صورت تکرار عدم قبولی در آزمون جامع (مقطع دکتری)، در صورت تکرار مشروطی (مقاطع کارشناسی ارشد و کارشناسی)، در صورت کسر معدل کل و دانشجويانی که سنوات آنها در حال اتمام ‌است.
  • بررسی و تایید درخواست کمیسیون موارد خاص (تمدید سنوات، مرخصی بدون سنوات و...) و تأیید مدارک برای ترجمه و... (سامانه سجاد) دانشجو و همچنین ثبت رای کمیسیون در سامانه آموزشی دانشجو
  • پیگیری چگونگی وضعیت کلی تحصیلی، ترمی و مراحل اتمام پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها‌ی دانشجویان
  • پیگیری مصوبات شورای آموزشی دانشگاه
  • صدور کارنامه براساس درخواست دانشجو